ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 紀要・部局刊行物
  2. 福岡工業大学総合研究機構研究所所報
  3. 総合研究機構研究所所報 Vol.1

いわゆる「酵素食品」の有用性評価

http://hdl.handle.net/11478/1208
http://hdl.handle.net/11478/1208
e7c5ebce-ff37-47df-8156-7f199b341142
名前 / ファイル ライセンス アクション
いわゆる「酵素食品」の有用性評価.pdf いわゆる「酵素食品」の有用性評価.pdf (1.1 MB)
Item type プレプリント / Preprint(1)
公開日 2019-04-16
タイトル
タイトル いわゆる「酵素食品」の有用性評価
タイトル
タイトル The in vitro and vivo evaluation of products so called ‘enzyme-foods’
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 enzyme-foods
キーワード
主題Scheme Other
主題 polyphenols
キーワード
主題Scheme Other
主題 antioxidant activity
キーワード
主題Scheme Other
主題 improvement of carbohydrate and lipid metabolism
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 enzyme-foods
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 polyphenols
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 antioxidant activity
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 improvement of carbohydrate and lipid metabolism
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_1843
資源タイプ other
著者 長谷(田丸), 靜香

× 長谷(田丸), 靜香

WEKO 2254

長谷(田丸), 靜香

Search repository
奥野, ちひろ

× 奥野, ちひろ

WEKO 2255

奥野, ちひろ

Search repository
宮脇, 里菜

× 宮脇, 里菜

WEKO 2256

宮脇, 里菜

Search repository
井上, 和也

× 井上, 和也

WEKO 2257

井上, 和也

Search repository
田中, 一成

× 田中, 一成

WEKO 2258

田中, 一成

Search repository
宮野原, 聖一

× 宮野原, 聖一

WEKO 2259

宮野原, 聖一

Search repository
著者(ヨミ)
識別子Scheme WEKO
識別子 2260
姓名 ハセ(タマル), シズカ
著者(ヨミ)
識別子Scheme WEKO
識別子 2261
姓名 オクノ, チヒロ
著者(ヨミ)
識別子Scheme WEKO
識別子 2262
姓名 ミヤワキ, リナ
著者(ヨミ)
識別子Scheme WEKO
識別子 2263
姓名 イノウエ, カズヤ
著者(ヨミ)
識別子Scheme WEKO
識別子 2264
姓名 タナカ, カズナリ
著者(ヨミ)
識別子Scheme WEKO
識別子 2265
姓名 ミヤノハラ, セイイチ
別言語の著者
識別子Scheme WEKO
識別子 2266
姓名 HASE-TAMARU, Shizuka
別言語の著者
識別子Scheme WEKO
識別子 2267
姓名 OKUNO, Chihiro
別言語の著者
識別子Scheme WEKO
識別子 2268
姓名 MIYAWAKI, Rina
別言語の著者
識別子Scheme WEKO
識別子 2269
姓名 INOUE, Kazuya
別言語の著者
識別子Scheme WEKO
識別子 2270
姓名 TANAKA, Kazunari
別言語の著者
識別子Scheme WEKO
識別子 2271
姓名 MIYANOHARA, Seiichi
内容記述
内容記述タイプ Other
内容記述 The enzyme-food contained abundant functional ingredients, i.e., polyphenols, dietary fiber, and indigestible dextrin. The enzyme-food indicated high antioxidant activity and suppression of AGE (glycated protein) formation, which is thought to be responsible for the pathogenesis of various lifestyle diseases. The feeding of enzyme-food in rats suggested that the possibilities of body fat reduction, improvement of bowel movements, and improvement of carbohydrate and lipid metabolism. So the products commonly called ‘enzyme-foods’ may be beneficial for health maintenance because of functional ingredients, not food-enzyme, contained in them.
書誌情報 福岡工業大学総合研究機構研究所所報

巻 1, p. 81-87, 発行日 2018-12
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 24345725
フォーマット
内容記述タイプ Other
内容記述 application/pdf
形態
値 1123662 bytes
著者版フラグ
出版タイプ AO
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_b1a7d7d4d402bcce
タイトル(ヨミ)
その他のタイトル イワユル コウソ ショクヒン ノ ユウヨウセイ ヒョウカ
出版者
出版者 福岡工業大学総合研究機構
出版者(ヨミ)
値 フクオカ コウギョウ ダイガク ソウゴウ ケンキュウ キコウ
資源タイプ
内容記述タイプ Other
内容記述 論文(Article)
資源タイプ・ローカル
値 紀要論文
資源タイプ・NII
値 Departmental Bulletin Paper
資源タイプ・DCMI
値 text
資源タイプ・ローカル表示コード
値 01
コメント
値 環境科学研究所(Enviroments Research Laboratory)
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 12:38:12.575669
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3