WEKO3
アイテム
水中衝撃波を用いた非加熱食品加工装置システムにおける銅汚染の実験的評価
http://hdl.handle.net/11478/1213
http://hdl.handle.net/11478/1213cb3c9966-9857-4c60-b2c2-5d655298e007
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
水中衝撃波を用いた非加熱食品加工装置システムにおける銅汚染の実験的評価.pdf (1.3 MB)
|
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2019-04-17 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 水中衝撃波を用いた非加熱食品加工装置システムにおける銅汚染の実験的評価 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Experimental Evaluation of Copper Contamination in a Non-Thermal Food Processing System Utilizing Underwater Shockwaves | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Copper contamination | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Non-thermal food processing | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Underwater shockwaves | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | High electric discharge | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Copper contamination | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Non-thermal food processing | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Underwater shockwaves | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | High electric discharge | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
著者 |
江口, 啓
× 江口, 啓 |
|||||
著者(ヨミ) | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 2284 | |||||
姓名 | エグチ, ケイ | |||||
別言語の著者 | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 2285 | |||||
姓名 | EGUCHI, Kei | |||||
内容記述 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | In a non-thermal food processing system utilizing underwater shockwaves, there is a possibility that copper electrodes dissolved in water has a bad influence on human bodies. However, as far as the authors know, the water contamination of the non-thermal food processing system has not been investigated in past studies. For this reason, in this paper, we discuss the copper contamination in the non-thermal food processing system. To evaluate the copper contamination, we conducted the experiments using a water examination device for 100 samples. The experiment revealed that the copper concentration in the water of the pressure vessel was 0.33 mg/L at 17.5 degrees Celsius. | |||||
書誌情報 |
福岡工業大学総合研究機構研究所所報 巻 1, p. 3-6, 発行日 2018-12 |
|||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 24345725 | |||||
フォーマット | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | application/pdf | |||||
形態 | ||||||
値 | 1276601 bytes | |||||
著者版フラグ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||
タイトル(ヨミ) | ||||||
その他のタイトル | スイチュウ ショウゲキハ オ モチイタ ヒカネツ ショクヒン カコウ ソウチ システム ニ オケル ドウ オセン ノ ジッケンテキ ヒョウカ | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | 福岡工業大学総合研究機構 | |||||
出版者(ヨミ) | ||||||
値 | フクオカ コウギョウ ダイガク ソウゴウ ケンキュウ キコウ | |||||
資源タイプ | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | 論文(Article) | |||||
資源タイプ・ローカル | ||||||
値 | 紀要論文 | |||||
資源タイプ・NII | ||||||
値 | Departmental Bulletin Paper | |||||
資源タイプ・DCMI | ||||||
値 | text | |||||
資源タイプ・ローカル表示コード | ||||||
値 | 01 | |||||
コメント | ||||||
値 | エレクトロニクス研究所(Electronics Research Laboratory) |